GASTRONOMIJA 2021 - IZZIVI ZA KMETIJSTVO, GOSTINSTVO IN TURIZEM
GASTRONOMIJA 2021 - IZZIVI ZA KMETIJSTVO, GOSTINSTVO IN TURIZEM
28. 1. 2021
296
Vabljeni na spletni dogodek, ki bo v sredo, 3. februarja 2021, ob 10. uri, na spletu.
Slovenija je letos postala nosilka naziva Evropska gastronomska regija, imamo nove dobitnike priznanj Gault&Millau in od STO-ja pričakujemo novo oznako "slovenska zelena kuhinja".
Kakšno pa je stanje na terenu glede na pretrgano verigo med gostinci, lokalnimi dobavitelji in turizmom?
Kakšna bo kulinarična filozofija po koncu pandemije, kako se bodo premešale karte in kdo bodo novi gastronomski gostje?
Moderatorka: Marjana Grčman, urednica turistične oddaje Na lepše, RTV Slovenija
Gostje:
- Uroš Štefelin, kuharski mojster iz Vile Podvin
- Anka Lipušček Miklavič, direktorica Mlekarne Planika
- Mateja Hrvatin Kozlovič, nagrajen turistični produkt Istrski zajtrk
- Jani Frank, Turistična kmetija Pri Andrejevih, Narin
Povezava do dogodka:
ZOOM
Vabljeni!