POSNETEK SPLETNEGA SEMINARJA GASTRONOMIJA 2021 - IZZIVI ZA KMETIJSTVO, GOSTINSTVO IN TURIZEM
V sredo, 3. februarja 2021 je v sklopu projekta čezmejnega sodelovanja NATURE&WILDLIFE potekal spletni seminar
GASTRONOMIJA 2021 - IZZIVI ZA KMETIJSTVO, GOSTINSTVO IN TURIZEM
Slovenija je letos postala nosilka naziva Evropska gastronomska regija, imamo nove dobitnike priznanj Gault&Millau in s strani STO-ja pričakujemo novo oznako "slovenska zelena kuhinja". Kakšno pa je stanje na terenu, glede na pretrgano verigo med gostinci, lokalnimi dobavitelji in turizmom? Kakšna bo kulinarična filozofija po koncu pandemije, kako se bodo premešale karte in kdo bodo novi gastronomski gostje?
Moderatorka: Marjana Grčman, urednica turistične oddaje Na lepše, RTV Slovenija
Gostje:
Uroš Štefelin, kuharski mojster iz Vile Podvin
Anka Lipušček Miklavič, direktorica Mlekarne Planika
Mateja Hrvatin Kozlovič, nagrajen turistični produkt Istrski zajtrk
Andreja Želko in Jani Frank, Turistična kmetija Pri Andrejevih, Narin
Če ste spletni dogodek zamudili, lahko zanimivemu pogovoru prisluhnete na tej povezavi: